MENY

VINTERSÄSONGEN 2024 & VINTER/VÅR-SÄSONGEN 2025:

A LA CARTE & VINTERNS 5-RÄTTERSMENY 10 januari – 14 februari
(denna meny hittar du längre ned på sidan)

STEAK NIGHTS 26 februari – 7 mars
(kortfattad summering av denna meny finns att hitta i bokningssystemet)

STEAK NIGHTS DELUXE EDITION 8-9 mars
(kortfattad summering av denna meny finns att hitta i bokningssystemet)

VÅRENS AVSMAKNINGSMENY: SKOLMATEN 19 mars- 17 maj
(denna meny är hemlig och kommer enbart att succesivt presenteras på våra sociala medier)

För den som är lite nyfiken på vad vi gjort tidigare,
hittas tidigare menyer vi har serverats på våra sociala medier:
@RESTAURANTWILDRIVER

A LA CARTE: VINTERN 2025


FÖRRÄTTER

CARPASIAN | 255:-
Carpaccio på kossa från Tannsele Lantbruk penslad med brynt smör med svart vitlök och soja, skal av jordärtskocka, yuzupicklad gurka och kålrabbi, älgörtspicklad jalapeño, kapriserade omogna svarta vinbär, semitorkad tomat, pepprig pepparrotsmajonnäs, älgörtsgelé och friterade risnudlar med purjolöksaska med rostade korianderfrön

SOMMARENS SISTA BETOR | 245:-
Getostfritters på ost från Geteriet med betor från Grönsaksbonden i Strycksele i form av bet-terrin, semitorkade betor uppgottade i blåbärssockerlag, och rischips med rödbetor och långpeppar, serverade med enbärsmajonnäs, brynt smör med VB-ost, puffat havreris, svartvinbärsbladsgelé och picklad gurka


VARMRÄTTER

FINA FISKEN | 465:-
Abborre från Håkan som tempurafriteras och serveras med pommes duchesse, rotsellerikräm, kålrabbiknyten med dillmajonnäs, VB-ostchips, smörade grönsaker, dill- och vitlökskrutonger, svartrotschips, och rökt smörsås med ostron, rökt abborre och tagetes

PEPPRIG KOSSA | 495:-
Grillad njurtapp från Tannsele Lantbruk serverad med pommes duchesse, pepparsås, gråärtskräm med jordärtskocka och Rustikost, friterad jordärtskocka, picklad lök, rökt morot, pepparpicklade kålrabbiknyten med enbärsmajonnäs, pepparchips, lingongelé och en Wagyu- och tackafritter

SKOGIG TAMFÅGEL | 475:-
Grönbeteskyckling från Strömnäsgården tillagad i stilen ballotine som fylls med kycklingsmet med friterad Goliat och vitlök, serverad med rotselleripuré, rödvinssås med Goliat, picklad svamp, friterad jordärtskocka, picklade granskott, stekt svamp, smörade grönsaker och kycklingskinnschips

RUSTIK SVAMP | 445:-
Kolgrillad ostronskivling penslad med björksirap, serverad med gråärtskräm med jordärtskocka och Rustikost, pepparpicklade kålrabbiknyten med enbärsmajonnäs, rökt morot, picklad svamp, friterad jordärtskocka, picklade granskott, kål- och svampfritters, Goliatmajonnäs och brynt smör med Rustikost


DESSERTER

DE ELEGANTASTE AV RESTER | 195:-
Glass på pinnochiotårta med björkmaräng, svartrotspralinée, crémantgelé, solrosfrömacaron med punschsmörkräm, svartrotschips och vit chokladjord med puffat havreris

OSEDVANLIGT KAFFE | 195:-
Vit kaffeglass på Budhas bönor, kladdkaka på Jennys choklad med blåbär och kaffesump, blåbärsgelé, lättvispad grädde, svartvinbärsbladsskott, espressokolasås, mörk chokladjord och VB-ostchips

ÄPPELPAJSBRÛLÉE | 165:-
Vårbroddsbrûlée toppad med äppelkompott, vit chokladjord med puffat havreris och maltcrumble, kolakakor och Butegelé